Hlavní obsah
Článek

Když na to přijde, dovolená Víta Rakušana se příliš neliší od toho, jak ji trávila celá řada Čechů. Část volných dní byl doma, kromě toho stihl i řecký ostrov Kos. Na rozdíl od většiny dovolenkářů si ale dost naložil, co se fyzické aktivity týče.

Což o to, barvu ve tváři měl obdobnou jako Češi na all inclusive v Egyptě nebo na Mallorce. I opocený byl slušně, když na to přijde. Tím ale podobnost s tuzemskými cestovateli končí.

„Nespálil jsem se na sluníčku, byl jsem běhat. Možná by ale první varianta bolela o trochu míň. Zdravím z Kosu a doufám, že si užíváte víkend,“ hlásil nedávno z řeckého ostrova Rakušan.

„Nechcete tam zůstat?“ vtipkoval na to konto Daniel. Takovou radost mu ale ministr vnitra neudělal. Po týdnu byl zpátky na rodné hroudě a zase běhal.

„Dačického dvanáctka. Ne pivo, ale tradiční kutnohorský běh. Tak snad to není moje poslední selfie,“ informoval ministr, který se ve středočeském městě dost zapotil. Poté, co uběhl oněch dvanáct kilometrů, měl prý svých starostí dost. Ale dal to!

Pak už bylo načase zvolnit a trochu ubrat plyn. A taky říct něco moudrého. „O dovolených a o víkendu plyne čas rychleji než jindy, to je známá věc,“ pravil se synem na klíně.

Další články

Načítám