Hlavní obsah
Článek

S kolegyní Vilmou Cibulkovou v rámci soustředění soutěže Anděl mezi zdravotníky, která bude mít finále na konci srpna, odehrály divadelní hru a nafotily kalendář. S Michaelou Dolinovou (60) jsme ale probírali nejen pracovní záležitosti, ale i to, jak se cítí v rámci vztahů po šedesátce.

S druhým manželem, soudcem Janem Sváčkem jim to pořád klape. „Musím říct, že on se mi pořád hrozně líbí. Asi je to dané tím, že je vysoký, štíhlý, mluví hlubokým hlasem a pořád mi těch patnáct let, co jsme spolu, říká Michaelo. To oceňuji a vlastně mě na to možná i sbalil, protože všichni mi říkají Míšo,“ rozplývala se herečka.

Samozřejmě není doma vždy vše zalité sluncem a musí docházet k ústupkům z obou stran. „On je zvyklý na jistou oficialitu a možná i suchopárnost v projevu, což mi tehdy asi i učarovalo - že je z úplně jiného světa než já. My herci se chováme expresivněji a reagujeme emotivněji a to není úplná norma. A Honza mi pak doma říká, ať to zmírním,“ svěřila se.

I soudce se ale herečce přizpůsobil. „V poslední době tedy spíš časově. Měla jsem strašně moc představení, a když se dívám na podzim, tak to bude také skoro každý večer. Ale Honza se stal dvojnásobným dědečkem a zanedlouho bude trojnásobným, takže moji nepřítomnost využívá k tomu, že čas tráví s vnučkami. Trochu mu to i závidím, protože já zatím vnoučata nemám a strašně bych chtěla,“ dodala Míša.

Další články

Načítám