Hlavní obsah
Článek

Už za dva měsíce se má Jaromír Soukup utkat v dalším boxerském zápase. Tentokrát s profi zápasníkem Karlosem Bendou. Avšak Soukup bude možná muset svou přípravu na nějakou dobu odložit, a to kvůli bitce s Miroslavem Dopitou (40) na pozemku Agáty Hanychové (39), ze které právě Jaromír nevyšel vůbec dobře.

Dle fotografií, které pořídil fotograf webu Super.cz, má Jaromír velmi pohmožděný obličej, a dokonce jsou patrné i trhlinky. I proto jsme se Karlose Bendy zeptali, zda se nebojí, že se zápas kvůli aktuální situaci neuskuteční.

„Určitě se toho nebojím, do zápasu jsou dva měsíce. Věřím, že ta zranění nejsou nikterak velká a do týdne, možná dvou bude úplně v pohodě. Například já, když jsem začal přípravu na Jaromíra, tak jsem si hned v prvním tréninku zlomil prst na noze. Tedy i já jsem měl na prd zranění, ze kterého jsem se dostával poměrně dlouho,“ prozradil Karlos Benda pro Super.cz s tím, že ani své šance na výhru nevidí v tomto případě lépe. I když se Jaromír popral s bývalým hráčem amerického fotbalu, nikoli zápasníkem, tak se tahle situace nedá vůbec srovnávat.

„Je to věc, která se nedá srovnávat. MMA nebo v našem případě box je úplně něco jiného, než když se dva lidé perou na ulici. Bitka je velmi často o tom, že jeden uhodí druhého, který to ani nečeká, a pak jsou z toho všechny nepříjemnosti a zranění. V zápase vlezeš do ringu, je tam rozhodčí, zazní gong, oba mají ruce nahoře a brání se. Je to sto a jedna, to se nedá srovnávat. Tohle bych nebral jako nějakou bernou minci,“ dodal Karlos Benda, který respektuje Jaromírovo soukromí a věří, že si prochází těžkou situací.

Další články

Načítám