Hlavní obsah
Článek

Známé tváře v kleci, ale i v publiku. Tak to vypadalo na sobotním devátém galavečeru Clash of the Stars, který opět přilákal hned celou řadu celebrit, jak na místě zachytila redakce serveru Super.cz. Kdo si nenechal akci ujít?

Hned z první řady sledoval dění v kleci hvězdný MMA zápasník Karlos „Terminátor“ Vémola (39), který navštěvuje galavečery COTS pravidelně. Tentokrát ale přišel především podpořit svého kamaráda Reného, který měl na 9. galavečeru nelehký souboj se „Syrským Kazatelem“. Vémola dorazil s lobbistou Ivo Rittigem.

Událost si ale nenechal ujít ani Jaromír Soukup (55), který překvapil svým doprovodem. Soukup na galavečer dorazil po boku Evy Feureislové alias Plasticqueen, což nejspíše nečekal vzhledem k momentálně se šířícím spekulacím o jeho údajném vztahu s Dominikou Mesarošovou snad nikdo. Dvojice se na místě ale příliš dlouho nezdržela. Soukup na místě zároveň oznámil, že ho pod záštitou Clashe čeká další zápas, a to s kulturistou Karlosem Bendou.

V publiku jsme ale potkali i Roberta Rosenberga (49), Václava „Babu Jagu“ Mikuláška nebo třeba Sandra Jandejska z Love Islandu - podívejte se v galerii.

Další články

Načítám