Hlavní obsah
Článek

Jak Jaromír Soukup (55) řekl, tak se i uskutečnilo. Po spekulacích o vztahu s Dominikou Mesarošovou (39) na svých sociálních sítích uvedl, že v sobotu přijde jedno odhalení. „Nevšímám si nesmyslů a pracuji. Na sobě i v médiích. #box #zenyjaromirasoukupa #clashofthestars. V sobotu se dozvíte více. Těším se na COT 10,“ uvedl na instagramu.

V sobotu večer se pak na galavečeru Clash of the Stars potvrdil jeho další zápas. A to se zápasníkem Karlosem Bendou.

To ovšem nebyla věc, která by Jaromírovy fanoušky zas tak překvapila, větším překvapením byl jeho doprovod. A to plastiková královna, kontroverzní Eva Feuereislová (34), která je navíc trnem v oku Agátě Hanychové (39).

Jaromír a Eva přišli v dobré náladě, když se usadili, tak se na ně slétli fotografové, což si užívala zejména Eva. Po chvíli Jaromír upozornil, že fotografování stačilo.

Během turnaje si vyměnili několik letmých dotyků. Když si pak šli pro občerstvení, tak se dokonce drželi za ruce.

Není se čemu divit, že lidé začali spekulovat o možném novém vztahu. Většinově se ale shodují, že Jaromír pouze provokuje a možná chce naštvat svou ex Agátu Hanychovou.

„Soukup už neví, čím Agátu na*rat,“ napsal jeden z diskutujících, se kterým další souhlasí. „To je jen divadlo, aby na*rali Agátu a spol.,“ uvedl další. „Mají z vás všech jen prdel,“ uvedl fanoušek. „Ty vole, ten by líp udělal vzít s sebou Schillerovou. Hele, já se stejně směju těm našim ‚celebritám‘. Ty opravdové na sebe totiž nemusí upozorňovat, ti jimi jsou,“ uvedl čtenář Super.cz. „Proč by nemohl být ve společnosti s nějakou ženou? Je svobodný, může být, s kým chce. Všechno se netočí jen kolem p. Hanychové. Přej a bude ti přáno,“ podotkla fanynka.

„Vy jste to ještě nepochopili? Na galavečer šel s touto silikonkou jen proto, aby odvrátil pozornost, že s Mesarošovou nic nemá. Ve finále jsou spolu, vím to od jednoho tajného a velmi důvěryhodného zdroje. Silikonka je jen zaplacená společnice, nic víc,“ diskutují lidé.

Co si myslíte o doprovodu Jaromíra Soukupa?
S Evou Feuereislovou zřejmě tvoří pár.
7,1 %
Je to divadlo. Pouze chce vyprovokovat Agátu Hanychovou.
92,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 4853 čtenářů.

Další články

Načítám