Hlavní obsah
Článek

Ve středu pokračuje soud mezi bývalými manželi Taťánou Kuchařovou (36)Ondřejem Brzobohatým (41). Ten projednává kauzu úniku citlivých informací z církevní žaloby, která měla anulovat jejich manželství. Podle hudebníka za tím, že se informace dostaly do médií, stojí právě jeho bývalá žena. Ta to odmítá.

První stání proběhlo v lednu 2024. Po prvním jednání se do sporu exmanželů vložil mediátor, bohužel bez úspěchu, a tak jediné, na čem se Brzobohatý s Kuchařovou shodli, bylo, že se vyčerpaly všechny způsoby, jak spor ukončit bez soudu.

Taťána Kuchařová se k dnešnímu jednání nedostavila, Ondřej Brzobohatý dorazil se svým advokátem Robertem Vladykou, jenž zastupoval také například Daru Rolins.

Kauza Brzobohatý vs. Kuchařová se rozhořela v květnu loňského roku. V té době již byli úředně rozvedeni, Kuchařová ale trvala i na církevní anulaci svazku. Světlo světa tehdy spatřilo několik velmi intimních informací včetně té, že hudebník má rád drag queen, tedy se rád převléká za ženu.

„Už se v rámci kauzy Kuchařová vs. Brzobohatý útočí i na mou rodinu a celá záležitost tím klesá pod tu nejnižší úroveň veřejného praní špinavého prádla. Mou podmínkou pro zveřejnění rozhovoru, při kterém jsem byl s obsahem církevní žaloby konfrontován, bylo, abych se i přes logickou dedukci - kdo stál za podstrčením veškerých materiálů Blesku - s naprostou jistotou utvrdil v důkazech, které by vedly přímo k Taťáně. To se stalo! Viděl jsem na vlastní oči vše, co jsem vidět musel, abych si byl jistý, že mé obvinění Taťány z tohoto činu může, a hlavně by mělo spatřit světlo světa,“ uvedl tehdy Brzobohatý ve svém prohlášení.

„Daň za to byly nepříjemné intimní otázky týkající se lživých a skandalizujících obvinění v žalobě, na které jsem otevřeně odpovídal. Nikdy bych nenechal rozhovor s ukázáním na viníka zveřejnit na základě domněnky, nebo pokud bych si nebyl stoprocentně jistý, že právě Taťána Kuchařová je tím, kdo žalobu úmyslně zveřejnil. A ano, poskytnutí takového dokumentu médiím se rovnou počítá jako samotné zveřejnění, kterému jsem se já zkrátka už musel bránit. Tenhle fakt žádná právnická klička nevyvrátí,“ dodal loni.

„Ještě jednou a naposledy důrazně odmítám, že bych bulváru poskytla natolik citlivou věc, jako je žaloba na anulaci církevního sňatku,“ reagovala Kuchařová.

Další články

Načítám