Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (39) jen den po svých narozeninách musela k soudu. Už potřetí se sešla u soudu s expartnerem Tomášem Novotným kvůli péči o jejich šestiletého syna Eliána. Soudní stání skončilo před pár minutami bez výsledku. Expartneři se tak u soudu sejdou znovu.

Dominika nám těsně před vstupem do soudní síně poskytla rozhovor. „Není to nic příjemného, jsem lehce nervózní, nespalo se mi dobře,“ řekla Super.cz Dominika.

„Pořád člověku jede hlava. Včera jsem měla narozky, Elián byl s tatínkem, nezavolal mi, tak to bylo pro mě těžký, to se přiznám. Dnes se už na něj moc těším,“ upřesnila Dominika.

Ráda by, aby syna měla trošku více než jeho otec. „Neřeším alimenty, to nechám na posouzení soudu. Péči bych si přála víc já, furt je, myslím, malej a dítě by s mámou mělo být víc. I když samozřejmě respektuju, že tátu má rád a měl by ho mít taky. Přála bych si, abych ho měla o nějaký ten den navíc,“ vysvětlila, s čím jde k soudu.

Dominika se snaží, aby Elián rozbroje mezi rodiči vnímal co nejméně. „Myslím, že to zatím zvládá dobře. Ale neznamená to, že se to do budoucna nemůže na dítěti projevit. Na to já myslím a snažím se s tím pracovat,“ uzavřela Mesarošová.

Další články

Načítám