Hlavní obsah
Článek

Ve středu u obvodního soudu v Praze pokračoval soudní spor mezi Taťánou Kuchařovou (36)Ondřejem Brzobohatým (41). Řešilo se, kdo na veřejnost vypustil citlivé údaje z církevní žaloby, která měla anulovat jejich sňatek. Podle hudebníka za tím, že se informace dostaly do médií, stála právě jeho bývalá žena. Ta to dlouhodobě odmítala.

Ani tentokrát se Kuchařová nedostavila, k soudu dorazila pouze její advokátka. Brzobohatý byl přítomen. Chyběl také novinář a PR manažer několika projektů Kuchařové Luboš Procházka, který se omluvil.

Procházka již dříve u soudu uvedl, že pokyny ke zveřejnění dostával průběžnými zprávami z čísla Kuchařové. Dle čestného prohlášení, které podepsal, se následně sešel s právníky Kuchařové, aby se domluvili, jak modelku ochránit před zveřejněním toho, že obsah církevní žaloby poskytla ona.

Advokátka Kuchařové svou klientku hájila s tím, že Kuchařová byla vystavena tlaku médií s tím, že novináři mají fotky a informace o Brzobohatém. Prý to byla modelka, kdo naléhal, aby tyto údaje nevyšly. Toto Procházka popřel a tvrdil opak - že žádné takové naléhání ze strany Kuchařové neproběhlo.

Soudce se na začátku dnešního stání zeptal advokátů, zda se v dané věci něco změnilo a jestli se obě strany shodly na smírčím řízení. „Prozatím ne,“ odpověděli advokáti.

Žádný svědek tentokrát nevypovídal, podrobně se projednávala whatsappová komunikace z čísel Taťány Kuchařové a Luboše Procházky s veškerými pikantními detaily. Celou konverzaci soudce četl s přestávkami téměř pět hodin, nakonec ji ani nestihl dočíst.

Soud tak byl odročen na 21.8. Advokátka Taťány Kuchařové navíc namítla, že Procházka soudu neposkytl úplné znění všech konverzací, následně je soudu předala prostřednictvím flash disku. Soud se tak zřejmě ještě potáhne, ale už bez osobní účasti Ondřeje Brzobohatého, který se ze své účasti u soudu 21.8. omluvil.

Kauza Brzobohatý vs. Kuchařová se rozhořela v květnu loňského roku. V té době již byli (ex)manželé úředně rozvedeni, Kuchařová ale trvala i na církevní anulaci svazku. Světlo světa tehdy spatřilo několik velmi intimních informací včetně té, že hudebník má rád drag queen, tedy se rád převléká za ženu. První stání proběhlo v lednu 2024.

Další články

Načítám