Hlavní obsah
Článek

U obvodního soudu v Praze ve středu pokračoval soud mezi Taťánou Kuchařovou (36)Ondřejem Brzobohatým (41). Zatímco modelka k soudu opět nedorazila, Brzobohatý byl přítomen.

Tentokrát byli jako svědci předvoláni novináři. Soud řeší, jak se do médií dostaly intimní detaily z církevní žaloby, které se týkaly mimo jiné Ondřeje Brzobohatého a jeho záliby v drag queen, tedy že se rád převléká za ženu.

Jednou ze svědkyň u soudu byla i šéfka společenské redakce na Primě Zuzana Brzáková. Ta přiznala, že v televizi věděli, co je obsahem církevní žaloby, Kuchařová prý měla „tlačit“ na jednu z redaktorek, aby ji zveřejnila, což redakce bez osobního vyjádření Kuchařové zveřejnit nechtěla a také tak neučinila. Na redaktorku prý ale Kuchařová stále tlačila s otázkami, kdy bude materiál zveřejněn.

„Církevní žalobu jsme neměli ve fyzické podobě, ale věděli jsme, co v ní je. Snaha poškodit pana Brzobohatého byla ze strany Kuchařové evidentní,“ řekla u soudu Brzáková s tím, že Kuchařová prý v rozhovorech s redaktorkou označovala Brzobohatého za „narcistního psychopata“. „Vnímala jsem to tak, že si tak chce řešit své osobní neshody,“ dodala Brzáková, jejíž výpověď se Kuchařové určitě zamlouvat nebude. Soudní líčení bude pokračovat už za měsíc, kdy bude vyslechnuta samotná Taťána Kuchařová.

První soudní stání proběhlo letos v lednu. Celá kauza vznikla loni v květnu, když Kuchařová trvala na církevní anulaci sňatku s Brzobohatým. V médiích se pak objevily zmíněné intimní informace, Brzobohatý má za to, že je ven vynesla Kuchařová, modelka to popírá. Brzobohatý ji žaluje za pomluvu, podle něj je velká část z uniklého textu církevní žaloby lživá.

4
fotky

Další články

Načítám