Hlavní obsah
Článek

V úterý proběhlo další soudní stání Jakuba Prachaře (41)Agáty Hanychové (39) o dcerku Miu.

„Otec svým návrhem brojí proti tomu, aby matka zveřejňovala fotografie a videa jejich nezletilé dcery na sociálních sítích, využívala nezletilou k propagaci služeb a produktů a vtahovala ji do mediálního světa a svých veřejných výstupů,“ stojí v oficiálním usnesení, dle kterého se řešily i peníze.

Tentokrát se Hanychová na místě neobjevila a zastoupila ji její právnička. K soudu byl jako svědek povolaný i její exmanažer Josef Koudelka. Ten dorazil před devátou hodinou a rovnou zamířil za Prachařem, se kterým se dal do řeči. Na čas se pak dostavili před jednací síň.

„Byl jsem předvolaný jako svědek ze strany Jakuba Prachaře. Musel jsem se dostavit. Nemám k tomu co říct,“ řekl Josef Koudelka stručně na místě Super.cz s tím, že už se svou bývalou zaměstnankyní není v jakémkoliv kontaktu.„S Agátou nejsem v kontaktu, je to pro mě uzavřená minulost a už s ní nechci být nadále spojovaný,“ dodal Josef, který po vyhlášení rozsudku odešel s viditelně spokojeným Prachařem.

Soud nakonec rozhodl tak, že jsou spokojení oba rodiče. Agáta je povinna odstranit ze svých účtů na sociálních sítích a podobných platformách veškeré obrazové, zvukové a zvukově obrazové záznamy nezletilé, a to do třiceti dnů ode dne právní moci tohoto rozsudku. Jakub musí Agátě platit 25 tisíc korun měsíčně. Z toho 10 tisíc korun k rukám Agáty a 15 tisíc korun na účet nezletilé dcery.

Jakub Prachař po odchodu ze soudní síně stručně sdělil, že je spokojený. Spokojenost potvrdila Super.cz i Agáta, která aktuálně zejména řeší zdraví svého syna Kryšpína, kterého čeká operace.

„Šli jsme tam s dohodou, kterou jsme podepsali, a jsem ráda, že to všechno skončilo. Jsme dva civilizovaní lidé, kteří se dohodli na péči o dceru. Až na to, že si tam Jakub předvolal Josefa Koudelku, což nechápu proč,“ uvedla Agáta, kterou čeká soud i ve středu. Tentokrát s Jaromírem Soukupem kvůli péči o jejich dceru Rozárku. „Doufám, že takhle bude probíhat i zítřejší soud,“ dodala.

Další články

Načítám