Hlavní obsah
Článek

Léto je tady a slunění známých českých krásek v bikinách skáče na uživatele sociálních sítích ze všech stran. Někdo si dopřává slunce v Čechách, jiní za hranicemi u moře.

Snímkem v bikinách nedáno nadchla sportovkyně Ester Ledecká, která ukázala své opálení, ale zejména namakané tělo a břišáky, na kterých by se dalo krájet.

Romantickou fotografií se pochlubila influencerka Nikol Leitgeb (37), kterou u bazénu objímá manžel Petr.

Moderátorka Lucie Borhyová (46) sdílí letní snímky v bikinách pravidelně, a pár jich už skutečně stihla pořídit. V tomto případě si fanoušci mohou být jistí, že letos určitě nejde o poslední.

Tělo v plavkách ukázala také maminka tří dětí a influencerka Ornella Koktová (31), která se nedávno vrátila z dovolené v Itálii, kde byla se svou kamarádkou. Influencerka Agáta Hanychová (39) také vyrazila na dovolenou a s lidmi stihla sdílet i pár snímků v bikinách. Dokonce se rozhodla detailněji upozornit na své poprsí.

Své vylepšené přednosti již stihla opálit Lela Ceterová (35) nebo Natália Mykytenko. V rudých bikinách pak okouzlila i bývalá sportovkyně Gabriela Soukalová (34) nebo tenistka Karolína Plíšková (32). Božské tělo ukázala i Lucie Šlégrová (42).

Další články

Načítám