Hlavní obsah
Článek

Zatímco Jaromír Soukup (55) odpočívá ve své milované Marbelle, Agáta Hanychová (39) vyrazila s rodinou do Albánie. Jak dopadl zdánlivě nerovný souboj dovolenkových destinací? Stojí za to vyrazit na jih Španělska, nebo raději na „divoký“ Balkán?

„Děkuju za vše,“ napsala influencerka na svůj Instagram, přičemž vzkaz směřovala svému choti Mirku Dopitovi. Od moře pak postovala nejednu momentku. Ať už s manželem, synem Kryšpínem nebo se vyfotila sama na pláži s tím, že je vedro.

Což je asi dobrá zpráva, když jedete na dovolenou za mořem, odpočinkem a pěkným počasím. Nechyběla ani ukázka místní kuchyně a také prostředí. Agáta je známá svým smyslem pro humor, a  tak cestou na večeři zvěčnila místní kolorit, který působí lehce ospale až rustikálně.

Nechyběla slepice s kuřátky, ani oprýskaný plastový nábytek, který má už to nejlepší za sebou. Což není nic proti ničemu. Ne každý potřebuje k životu nablýskané výkladní skříně, palmovou promenádu a mramorové chodníky, i udusaná hlína má svoje kouzlo, když jste tam s těmi, které máte rádi.

Soukup léto užívá ve své vilce na jihu Španělska, odkud se chlubí jedním povedeným snímkem za druhým. Už se stihl ukázat v plavkách, pochlubil se fešným synem a postuje jednu fotku luxusního jídla za druhým. Sashimi z tuňáka, grilovaná chobotnice, to nevypadá na místní vývařovnu a ani domácí kuchyni.

I on sklízí za dovolenou pochvalné reakce, které neberou konce. Možná o to víc Agáta šlape do pedálů na dovolené u Jaderského moře, aby bylo všem jasno, že se má taky náramně. Ve skrytu duše ale možná i ona sama vzpomíná blahobyt a šťastné chvíle, jaké na jihu Španělska zažívala. Ale co už, Albánie je taky fajn.

Další články

Načítám