Hlavní obsah
Článek

Sandra Taškovičová sotva oslavila plnoletost a už se svlékla pro prestižní pánský magazín. Krásná brunetka vyhrála soutěž Hledáme Playmate 2024 a měla možnost nafotit nejen titulku říjnového vydání Playboye.

„Focení bylo úžasné, všechno proběhlo super. Rivalita během soutěže nebyla, všechny ženy byly krásné, talentované a bylo to opravdu těžké, každá jsme byla jiná,“ svěřila se Sandra Super.cz k focení, které proběhlo v luxusní vile nedaleko Cannes, kam odletěla soukromým tryskáčem.

Odhalené focení bylo pro Sandru premiérou, a tak přiznala, že se ze začátku lehce styděla. „Nejdřív jsem se styděla a držela jsem se, ale pak to rychle opadlo. Tak či tak jsem se musela odhalit, tak jsem se uvolnila a šla fotit,“ řekla s úsměvem a se slovy, že je s výsledkem spokojená i její rodina. „Rodina mě od začátku podporovala. Dědeček, babička, úplně všichni,“ řekla.

Sandra je nejen půvabná, ale také ambiciózní. Dokončila střední školu a plánuje další kariérní kroky do světa modelingu. „Miss ne, reality show také ne, ale baví mě modelingové molo. Rychle v backstage, namalovat se, obléct a jít na molo. To je moje,“ dodala Sandra.

5
fotek
Související témata:

Další články

Načítám