Hlavní obsah
Článek

Karel Heřmánek (†76) dobrovolně ukončil svůj život a od té doby se rojí spekulace o tom, co ho k takovému činu dohnalo. Teď se v médiích objevila další překvapivá zpráva - herec mohl v závěru svého života trpět i rakovinou.

Karel Heřmánek měl v posledních letech zdravotní problémy. Trápily ho bolesti zad a také čelil zánětu trojklanného nervu, který podle dostupných informací může pacientům způsobovat velkou bolest. Na světlo teď ale vyšla další informace, která by mohla osvětlit důvody pro to, že herec sám ukončil svůj život.

Dle Blesku člověk ze zákulisí Divadla Bez zábradlí promluvil o tom, že se měl herec potýkat s rakovinou v ústech. „Před necelým rokem mu našli rakovinu. Byla to strašná rána. Nabalilo se to k problémům s kyčlí a páteří, pak se prý ještě přidal zánět trojklanného nervu. Ale Karla do kolen dostala rakovina. Myslím, že už když mu to lékaři řekli, začal přemýšlet nad odchodem z tohoto světa,“ řekl člověk z hercova okolí.

Podrobnosti o údajné nemoci ale zatím nejsou zcela jasné, nedávno se objevily informace o tom, že herec byl jen několik dní poté, co spáchal sebevraždu na střelnici Placy ve Višňové, objednán na gama nůž v Nemocnici Na Homolce.

Poslední rozloučení s Karlem Heřmánkem proběhne tuto sobotu 7. září v Divadle Bez zábradlí od 10 do 17 hodin.

Další články

Načítám