Hlavní obsah
Článek

Fanoušci bojových sportů se konečně dočkali Odvety století o titul polotěžké váhy. V kleci organizace Oktagon MMA se po více než čtyřech letech utkali dva legendární MMA bijci Karlos Vémola (39)Attila Végh.

Vémola se i po osudovém knokautu představil na jedenácti dalších zápasech, zato Végh se od své výhry neukázal v kleci ani jednou. I proto byli fanoušci velmi zvědaví, jak Odveta století dopadne a zda bylo pravidelné zápasení pro Karlose výhodou, či nikoli.

A nakonec byli příznivci tohoto turnaje a vrcholové bitvy naprosto ohromeni. Ve druhém kole porazil Karlos Vémola Attilu Végha!

V samém začátku zápasu Vémola dostal Végha na zem, kde probíhala bitka. Následně se dostal do přesily Végh, ale Vémola jeho údery ustál. V závěru prvního kola Vémola mrštil Véghem o zem.

Na jeho triumfální vítězství došlo ve druhém kole, kdy Vémola skolil Végha na arm triangle, a jak se říká, jednoduše ho „uškrtil“. Végh následně odklepal a Terminátor mohl slavit svůj triumf před téměř třiceti tisíci lidmi.

Během večera proběhlo dalších 9 soubojů, účastnili se jich hvězdní zápasníci nejen z Česka a Slovenska, ale i z Polska, Německa nebo Velké Británie.

Další články

Načítám