Hlavní obsah
Článek

Známý slovenský pár, raper Michael Kmeťo alias Separ a influencerka Cynthie Tóthová se definitivně rozešli. Prvně tomu tak bylo minulý rok v září, ale opět k sobě našli cestu. Avšak v tomto případě slepení nevyšlo.

Informaci o konci vztahu zveřejnila na sociálních sítích Cynthia. „Po dlouhém přemýšlení jsme se se Sepi rozhodli jít každý svou cestou. Během našeho vztahu jsem se toho tolik naučila. Nejen o životě a světě, ale i o sobě samé. Vždy stál po mém boku, staral se o mě a díky němu jsem zažila spoustu nezapomenutelných chvil, na které nikdy nezapomenu. Díky za to! Je to člověk s dobrým srdcem, který pomohl tolika lidem, a vím, že v tom bude pokračovat,“ napsala sexy blondýnka s tím, že se rozchází v dobrém a zůstávají v kontaktu.

„Moc jsme se milovali, ale někdy se věci změní a musíme jít dál. Vím, že jako pár nás mnozí milovali a podporovali. Chci vám za to všem poděkovat. No, život jde dál a já věřím, že nás ještě hodně pěkných věcí čeká, i když každý jde svou cestou,“ dodala Slovenka v příspěvku, ze kterého jsou jejich fanoušci v šoku. Patřili totiž mezi jeden z ikonických párů slovenského šoubyznysu.

Další články

Načítám