Hlavní obsah
Článek

Dnes jsou herečky Hana Vagnerová (41)Petra Nesvačilová (38) šťastné po boku svých mužů. Než ale každá našla toho pravého, stalo se jim něco, co je dokonce hodně sblížilo. Kdysi totiž zjistily, že jejich partner to táhne s každou z nich.

Na vše přišly během natáčení filmu Žralok v hlavě, kde obě tehdy jako začínající herečky dělaly komparz a začaly si povídat. „Dělaly jsme pozadí Oldřichovi Kaiserovi. On procházel, my jsme seděly na lavičce a měly jsme se bavit o čemkoliv. Tak Péťa hned zabrousila do osobních sfér. A jak jsme si tak povídaly, zjistily jsme, že chodíme se stejným klukem,“ řekla Hana v show 7 pádů Honzy Dědka.

„Bylo to tak, že já jsem nějak říkala, že ten můj má tetování, Hanka že ten její taky. Já že ten můj má svaly, ona že ten její taky. A ten můj že má motorku, ten její taky a můj že bydlí tady a ten její taky a dělá stejnou práci. To je strašně zajímavý…,“ doplňuje Petra. „A pak jsme si řekly, že na tři řekneme to jméno, a řekly jsme to samý,“ vzpomíná dnes už s pobavením Hana. „Ale dopadlo to dobře, naše přátelství přetrvalo, zatímco ten kluk nepřetrval,“ dodala Petra, ale totožnost muže si nechaly pro sebe.

Hana je dnes šťastná po boku svého francouzsko-španělského přítele Nicolase a Petra je vdaná a s manželem má malou dcerku Jasmínu Rikku.

Další články

Načítám