Hlavní obsah
Článek

V amerických a posléze i britských médiích se objevují nová velmi nelichotivá tvrzení o Meghan Markle (43). Podle zdroje z jejího okolí je manželka prince Harryho, který mimochodem právě dnes slaví 40. narozeniny, v komunikaci se svým personálem nekompromisní a tvrdá. Americký magazín The Hollywood Reporter citoval zdroj, který se o Meghan vyjádřil mimo jiné jako o diktátorce na vysokých podpatcích.

V médiích se dlouhodobě řeší skutečnost, že manželský pár přichází o další a další zaměstnance. Pokud by se obvinění zmiňovaného zdroje zakládalo na pravdě, zřejmě by mnohé vysvětlovalo. Meghan, které se prý mezi zaměstnanci přezdívá „Duchess Difficult“, tedy vévodkyně obtížná, prý ponižuje lidi. „Viděl jsem, jak dokáže rozplakat i dospělé chlapy,“ dodal zdroj.

Harryho s Meghan popsal jako osoby s chabými rozhodovacími schopnostmi, které často mění své názory. Harryho ovšem zároveň nazval velmi okouzlujícím člověkem, a přesto všechno i velice schopným.

K Meghan už ovšem pozitivní vyjádření nenacházel a řekl o ní, že je naprosto neústupná a vždy si „napochoduje jako diktátorka na vysokých podpatcích, vzteká se a štěká po lidech rozkazy“. Svou přezdívku si údajně mezi zaměstnanci vysloužila nejen kvůli svým údajným hlasitým záchvatům vzteku, ale i rozzuřenými e-maily v pět hodin ráno.

Není to přitom poprvé, co byla Meghan Markle obviněna ze šikany zaměstnanců. Již před přestěhováním do Kalifornie se hovořilo o tom, že z její strany došlo k ponižování dvou osobních asistentů v Kensingtonském paláci. Vévodkyně to vždy důrazně popírala a její právníci označili celou záležitost za vypočítavou očerňující kampaň. Předpokládá se, že od roku 2018 přišel pár nejméně o osmnáct zaměstnanců, přičemž naposledy se řešila rezignace náčelníka štábu Joshe Kettlera po třech měsících ve službách Meghan a Harryho.

Další články

Načítám