Hlavní obsah
Článek

Už to vypadalo, že média přistihla generálního manažera české hokejové reprezentace Petra Nedvěda při nevěře. Na oslavách hokejové výhry se nezdráhal ukazovat se po boku cizích dam. Jenže nakonec se ukázalo, že na to má nárok.

To, že se Petr Nedvěd bavil po boku mladších dam, bylo velmi zvláštní vzhledem k tomu, že měl být ženatý s Nicole a vychovávat s ní jejich malou dcerku. Šedovlasý elegán nakonec prozradil, že na něj manželka doma nečeká. „Jenže s Nicole jsme už rozvedeni, je to půl roku. A nežijeme spolu už přes rok. Máme střídavou péči týden–týden. Malé budou za chvíli čtyři roky, zvládá to perfektně, což je pro nás ze všeho nejdůležitější,“ řekl Blesku.

Jeho exmanželka už prý navíc fotky i viděla. „Po tom, co se objevily ty fotky, jsem Nicole volal a ta už z toho měla srandu. Její Instagram během dvou hodin zaplavila spousta komentářů, takže prý hned věděla, že se něco děje,“ uvedl. „Opravdu jsem nečekala tolik zpráv, ale… S Petrem nějakou dobu netvoříme pár, takže je to svobodný člověk,“ uvedla na sociální síti.

S Nicole se Petr Nedvěd poznal v roce 2017 v restauraci v Miami, přeskočila jiskra a vzali se v roce 2020. Dle manažera hokejistů mají s exmanželkou skvělý vztah, bydlí kousek od sebe a ve všem si vycházejí vstříc. A jak to zatím vypadá, nová paní Nedvědová na obzoru ještě není a Petr Nedvěd si užívá svobodného života.

Další články

Načítám