Hlavní obsah
Článek

Radka Třeštíková (43) je na sociálních sítích velmi aktivní. Sama je zvyklá na kritiku i obdiv. Oboje sklízí zejména kvůli tomu, že se nestydí za nahotu a ráda sledující škádlí.

Nyní ale zažila kritiku, kterou nečekala a kterou nedává. Lidé se totiž v komentářích pustili do jejích dětí, které viděli na zveřejněném videu, a lavina hejtů se valila jako voda z protržené hráze.

Radka tak rychle příspěvěk s dětmi smazala. „Omlouvám se, že jsem to video s dětma smazala. Ony mi výjimečně dovolily něco nasdílet, ale já fakt nedávám, když někdo komentuje, jak vypadají nebo co mají na sobě, a ony mu na to ani nemůžou samy napsat svůj názor a nějak se třeba bránit. Nevadí, pokračujeme bez dětí. Plavky, moře, běh, vykradenej humor, blbý kecy a tak,“ reagovala spisovatelka na internetovou kritiku.

Radka si stále užívá poslední dny letních prázdnin ve Francii, kam za ní nedávno také přiletěli přátelé Emma Smetana (36)Jordan Haj (35). Jedno je tak jasné, po její trpké zkušenosti s některými sledujícími její děti už na sociální síti neuvidíme.

Další články

Načítám