Hlavní obsah
Článek

Letos oslavili 12. výroční svatby. Jana Bernášková (43) ale v průběhu sobotního dopoledne šokovala širokou veřejnost. Oznámila totiž jednu zásadní životní změnu. Konec vztahu s jejím manželem Rudou.

„Tak jak přicházejí nové lásky, nové začátky, tak přicházejí i konce. Konce příběhu a konce vztahu. A my dva jsme se domluvili na konci našeho vztahu, a to proto, že se naplnil až po okraj. Byl plný lásky, smíchu, vědomostí, zkušeností, cestování, natáčení, přátelství a velkých vnitřních posunů a změn. Vyrostli jsme vedle sebe, a za to jsme vděčni. Byla to krásná jízda, která trvala patnáct let. Oba jsme se obohatili jeden druhým, oba jsme se milovali a smáli.

Jejich vztah prý ale přešel více k přátelství. „Jsme rodiče našich dětí a přátelé, spřízněné duše, které se nikdy neopustí. Jen je třeba teď jít každý svou cestou, na které se budeme stále navzájem podporovat. Protože není třeba odcházet v bolesti a zlobě,“ doplnila herečka, která zároveň dodala, že za rozpadem vztahu není nikdo třetí a došlo k němu už před nějakou dobou. Zůstávají prý přáteli a společně dál chodí třeba na pivo.

5
fotek

Další články

Načítám