Hlavní obsah
Článek

Ikonické duo Eva a Vašek Ševčíkovi nedávno oznámilo kariérní konec po 34 letech. Eva řekla, že ona pokračuje jako Eva Adams, a Vašek ukončil hudební kariéru. „Neprožívám to pozitivně a ani se s tím nemohu moc srovnat, určitě mi to není příjemné. Je to ale skutečnost a je to dané,“ uvedl tehdy pro web Prima Ženy oblíbený zpěvák.

Nyní se ovšem ukázalo, že se Eva a Vašek rozešli nejen pracovně, ale také jako manželé. Od 30. července jsou rozvedení.

Loni dvacátého devátého září si Eva sbalila věci, zrušila mi letenku a oznámila, že chce být v Americe sama. Zkrátka odletěla beze mě. Sdělil jsem jí, ať si uvědomí, že je moje manželka a rodina není holubník. Že pokud chce slušný člověk odejít z rodiny, podá si žádost o rozvod. Ještě jsem v tom rozčilení dodal, že je tu i druhá možnost, někoho si najmout a nechat mě zastřelit. Z toho její kamarádi udělali, že jsem po mrtvici agresivní,“ řekl Vašek deníku Aha! s tím, že Eva dospěla v Americe vlivem různých rádců k tomu, že ho nepotřebuje a měla by se od něj odstřihnout.

„Dala mi vědět, že jí čas napoví, jak se rozmyslet. Kolem Vánoc už mi bylo jasné, že rozvod bude. Že prý už má dost těch mých neustálých novinek. Že ji pořád stresuji tím, že nepřetržitě něco vymýšlím a nutím ji mé plány realizovat. Zkrátka jsem myslel dopředu, abychom se v branži udrželi. A ona mi dala najevo, že už takto dál žít nechce, že toho má plné zuby a že si chce uspořádat život po svém,“ svěřil se hudebník, pro kterého definitivně skončil i pobyt na Floridě, kde měli dům.

Ač Vaška rozvod velmi zasáhl, tak pomýšlí na lepší zítřky. „Po těch skoro pětatřiceti letech manželství jsem to zpočátku nemohl rozchodit. Už se ale netrápím a jsem rád, že to mám za sebou. To, že se mi jako manželovi a otci rozpadla rodina, beru jako osobní prohru. Momentálně řeším, jak se svým životem naložím dál. A jedno vím zcela určitě. Rozhodně nechci zůstat sám,“ přiznal.

Další články

Načítám