Hlavní obsah
Článek

Příležitostná pornoherečka Nikola Lauberová se opět objeví pod křídly organizace Clash of the Stars. A jak už je u černovlásky zvykem, i tentokrát si pro diváky připravila bizarní kousek hned na přivítanou.

Nasadila si totiž anální kolík s imitací ocásku, který na pár sekund ukázala. Pak se jí chopila ochranka a odvedla ji. „Chtěla jsem tím vynahradit nástup, který mi na sedmém galavečeru nevyšel. Když si něco umanu, tak se to uskuteční a nikdo mě nezastaví. Ochranka se o to pokusila, ale aspoň na pár sekund jsem to stihla,“ svěřila se Nikola Super.cz.

Pokud jde o její zápas, tak se tentokrát snaží trénovat a slibuje, že nastoupí. Na původním turnaji totiž kvůli svému kontroverznímu nástupu, při kterém chtěla jít nahá, nenastoupila. Tehdy měla zápasit s playmate a hvězdou filmů pro dospělé Lady Dee.

„Nemám strach, jak se Lady Dee oháněla. Není to pravda. Tvrdila, že jsem jí v den zápasu vyhrožovala, že ji rozbiju, a to také není pravda. V životě jsem s ní nemluvila jinde než před kamerami Clashe, a už vůbec jsem jí nevyhrožovala. Proč bych to dělala, když věděla, že jsem netrénovala. Je to lhářka a neřeknu jí jinak než ulhaný z*rd,“ řekla Nikola i s tím, že je už nějakou dobu nezadaná.

„Jo, už spolu nejsme od ledna. Jsem samostatná jednotka. Ve vztahu nejsem, ale jsem otevřená nějakému úletu. Přece jen sex je potřeba,“ dodala s úsměvem.

Další články

Načítám