Hlavní obsah
Článek

Po pár měsících se opět vrátili na oblíbené místo. Václav Noid Bárta si s manželkou Eliškou užíval exotickou dovolenou na Maledivách už letos začátkem roku. Nyní zabalili kufry znovu a sluní se na ostrově v Indickém oceánu.

Na romantické místo s dokonalými plážemi a průzračnou vodou odletěli poté, co byli pracovně natáčet na Islandu. I tady se Vašek Noid Bárta věnuje práci a natáčí videa, se kterými mu pomáhá jeho žena.

Ráj na zemi si však stíhají naplno užívat. Dny tráví u vody a Eliška se pochlubila hned několika snímky z pláže, kterým nelze nic vytknout. „Nádherné moře, nádherná pláž, nádherná příroda. Kousek ráje,“ okomentovala Eliška Bártová okolí a ukázala se v plavkách.

Svou figurou šokovala fanoušky. „Tohle je maminka od dvou dětí? Neskutečné,“ napsala jí jedna z fanynek. „Jsi překrásná,“ dodala další z žen pod fotku, kterou manželka Noida sdílela. Poklonu dostala i od svého muže. „Ach, to je žena, to není ani možný,“ vychválil zpěvák svou ženu, se kterou má dvě dcery Elišku a Aničku.

Figuru získala Eliška Bártová i po narození mladší dcery rychle zpět. „Šlo to rychleji, než jsem myslela, ale jsem spokojená se svou postavou a neměnila bych nic,“ svěřila se Super.cz Eliška, která má zpět postavu tanečnice.

5
fotek

Další články

Načítám