Hlavní obsah
Článek

Snoop Dogg (52), ikonický americký rapper a podnikatel, se nečekaně stal jednou z nejzářivějších hvězd olympiády v Paříži. Nejenže se objevil jako nosič pochodně během zahajovacího ceremoniálu, ale také se ujal role zvláštního zpravodaje pro televizní stanici NBC, což přilákalo k americkým obrazovkám nové diváky.

Že jeho charisma a energie neznají hranice, mnozí již věděli. Že ale dokáže zcela suverénně a s nehraným nadšením sledovat a komentovat různé sporty napříč olympijskými hrami, to už by asi každý netipl. Rapperův zápal pro sport i jeho zapojení do všemožných propagačních aktivit lidi den za dnem víc a víc baví.

Během her Snoop nejen reportuje, ale dokonce se přímo zapojuje do akcí. Například během gymnastických soutěží tančil s americkými sportovkyněmi Simone Biles a Jordan Chiles, aby ukázal, že sport a zábava mohou jít ruku v ruce. Tento moment pak koloval po sítích s různými podkresy hiphopových skladeb a získal si srdce diváků.

Hudebník si sám zkusil také mnoho sportů, zatančil si breakdance a podrobil zkoušce své plavecké dovednosti při speciální lekci s olympijským šampionem Michaelem Phelpsem. Tam Snoop demonstroval sílu svých plic, což lidé vtipně spojovali s jeho známou láskou k marihuaně.

Fanoušci si užívají ale i jeho komentování zápasů, stejně jako fandění a tanečky, které na tribunách předvádí. Celkově se Snoop Dogg na olympijských hrách v Paříži ukázal pro USA jako multifunkční osobnost, která dokáže oslovit fanoušky několika generací hudby i sportu. Jeho přístup a nezapomenutelné momenty na hrách přispěly k dalšímu zviditelnění olympiády a jisté je, že do konce a nejspíš i po skončení letošních her ještě hodně pobaví.

Další články

Načítám