Hlavní obsah
Článek

Protože víme, že modelka Karolína Mališová (27) žije na Opavsku, které je velmi postižené povodněmi, snažili jsme se ji kontaktovat už během dne, abychom se dozvěděli, zda je v pořádku. Ozvala se až později, aby ujistila, že se jí nic nestalo.

O městě Krnov, kde žije s partnerem Jakubem, se to ale rozhodně říct nedá. „Bez elektřiny. Krnov pod vodou v některých částech dost brutálně. Signál od rána chytáme, jsme v „suchu“, ale vodu už máme u vchodu. Myslím na vás všechny,“ napsala modelka k fotografii se snídaní, kterou se jí podařilo uvařit díky tomu, že má doma plynový sporák.

Postovala i snímek rozvodněné řeky, která se vylila z břehů. Vyfotila si ji dopoledne, poté hladina ještě stoupala. V Krnově už v sobotu v podvečer nařídili evakuaci osob, které bydlí v blízkosti řek. Ty, kteří neuposlechli, museli evakuovat hasiči v člunech, což nebyl případ modelky.

„Po celém dni jsem chytla jednu čárku signálu, snažíme se se všemi spojit, a když koukám z okna a čtu teď večer zprávy všech svých známých a svých rodičů čekajících vodu v restauraci, chce se mi brečet a říkám si, jak malí vedle mocné síly přírody jsme ,“ napsala Karolína, jejíž rodiče provozují restauraci také na Opavsku, kde žijí v obci Otice.

Další články

Načítám