Hlavní obsah
Článek

Meghan (43)Harry (39) mají za sebou další televizní rozhovor, tentokrát v pořadu CBS Sunday Morning. V něm hovořili o svém novém nadačním programu, lidi ale mnohem víc zaujalo to, jak se vévodkyně v rozhovoru chovala.

Meghan se v poslední době zapojuje do mnoha aktivit, při kterých je „vidět“. Nedávno navštívila obchodní summit kvůli své firmě American Riviera Orchard, která ale ještě stále nic neprodává, a teď se s Harrym po delší době opět ukázali před televizní kamerou. V rozhovoru pro CBS se vyjádřili k programu No Child Lost to Social Media o kybernetickém zneužívání. A krom dalších věcí se moderátorka znovu dotkla i jednoho z Meghaniných dřívějších výroků z rozhovoru s Oprah Winfrey o tom, jak ještě v Anglii pomýšlela na sebevraždu, a to právě kvůli zneužívání, které prý zažívala online.

Meghan řekla moderátorce, že její upřímnost pomůže mladým lidem po celém světě. „Když si projdeme jakoukoli úrovní bolesti nebo traumatu, věřím tomu, že část naší cesty za uzdravením, alespoň část té mé, je to, že jsme schopni být opravdu otevření,“ pronesla vévodkyně a bývalá herečka, která přitom držela prince Harryho za koleno. Právě toto gesto ale zaujalo mnoho lidí, kteří jej komentovali pod článkem v Daily Mailu.

„Bylo to dojemné gesto, nebo gesto ovládání/prokázání vlastnictví jako vždy?“ nebo „Tato řeč těla je velmi mimo, proč on ji neutěšuje, když to bylo její trauma? Ani necukne. On by měl mít ruku na ní, ne naopak. To nedává smysl,“ přemýšlejí lidé o tom, co vlastně gesto ruky na koleni znamenalo. „Není to dojemné gesto, ve skutečnosti je to známka kontroly nad ním, když se rozhodla, že ona je v rozhovoru ta důležitá. Je to dominantní uznání jejího milého malého muže,“ klíčuje další.

A jiní lidé nevěří Meghan ani její projev. „Ona hraje. Po celou tu dobu. V každém rozhovoru. Proč nikdy není sama sebou a nikdy není opravdová?“ či „Jsem zvědavý, jestli tento rozhovor bude součástí jejího životopisu,“ ptají se čtenáři. „Omlouvám se, ale ti dva jsou poslední pár, na který bych se obrátil s prosbou o pomoc nebo radu. V průběhu let zranili tolik lidí, ale tváří se, že jsou svatí!“ rozvášnil se dokonce jiný člověk.

Jak se zdá, ani další veřejné vystoupení s otevíráním starých ran na lidi příliš nezabralo a mnozí by určitě byli rádi, kdyby se Harry s Meghan konečně posunuli dál a přestali řešit minulost. A nejvíc možná ostatní členové královské rodiny. V poslední době se totiž v zahraničním tisku objevuje čím dál víc informací o tom, že vztah mezi Harrym a jeho otcem už překročil mez možného usmíření a že král princi už snad ani nebere telefon…

Další články

Načítám