Hlavní obsah
Článek

Denisa Valová, vítězka druhé série Love Islandu, se připravuje na svou premiéru v ringu. Přijala nabídku od zahraniční bojové organizace a zanedlouho ji čeká boxerský zápas. Více než soupeřky se ale bojí své mamky.

Tvář andílka, ale srdce bojovnice. Denisa z druhé série Love Islandu se výzev rozhodně nebojí a pro strach má uděláno. Tahle mladá kráska totiž ani moment neváhala a kývla na nabídku na boxerský duel, bojovým sportům se přitom dosud nikdy nevěnovala.

„Vždy mě zajímalo, jaké to je, jít do toho fightu. Od malička jsem sportovala, připravovat se na závod, nebo teď už na zápas, pro mě bylo do 16 let úplně normální. Jsem ráda, že si tu přípravu sportu mohu připomenout. Tu nabídku jsem vzala. Doufám, že mě mamka nezabije, a těším se na to,“ prozradila blonďatá kráska v rozhovoru pro Super.cz.

Souboj ji čeká koncem listopadu v Maďarsku, na galavečeru HELL Boxing Kings. Co na to říká její partner Kryštof? „Já ji k tomu přivedl. Vím, jaká Denča je povahově, jak k tomu přistupuje, a vím, že až vleze do toho ringu, nechtěl bych být v kůži té soupeřky. Oba jsme v tomhle stejně nastavení, přijdeme tam a toho soupeře musíme zrušit. Těším se na to,“ říká Kryštof, od kterého se Denisa dočkala plné podpory. Partner ji na souboj dokonce částečně připravuje.

Další články

Načítám