Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Monika Bagárová (30) nedávno vyrazila do exotiky. Prodloužit si léto na dovolené pěkně v teple ostatně není vůbec špatný nápad. Oblíbená zpěvačka si jako destinaci pro zasloužený relax vybrala Maledivy.

Společně s ní si u Indického oceánu užívá i její malá dcera Ruminka, která je doslova ve svém živlu, a partner Leo. Samotná zpěvačka se stále udržuje ve formě. Fanouškům se nejprve ukázala v bikinách, později zvolila i jednodílné plavky, které na ní vypadaly neméně sexy. Bagárová zkrátka ví, jak zaujmout.

„Maledivy, prostě ráj na zemi. Relax, pohoda a válení se na pláži, to je snad úplně jasný, ale my tu sbíráme i další krásné zážitky,“ chlubila se fanouškům Bagárová. „Každý den za námi na pláž připlave baby shark, už si to tam bez něj ani neumíme představit. Vyrazili jsme mrknout na delfíny, měli jsme štěstí. A taky jsme vyrazili mrknout na manty. Byla jsem připravená na to, že malá asi do moře neskočí, a tak jsme pozorovaly z lodě našeho Lea,“ popsala své zážitky zpěvačka, jejíž postavu lidé vychválili až do nebes.

„Na první pohled jsem viděl mořskou pannu,“ nadbíhal jí jeden obdivovatel. „Salma Hayek,“ zapojil až příliš mnoho fantazie další. „Krasota,“ stálo také v komentářích, což Bagárovou muselo jistě potěšit.

4
fotky

Další články

Načítám