Hlavní obsah
Článek

Další ročník karlovarského filmového festivalu je v plném proudu a zajisté opět přinese několik zajímavostí ze světa kinematografie, ale také módy, která k této velké události patří.

Pokud jde o nejdiskutovanější vážené hosty filmového festivalu, tak mezi nimi často nechyběla ani oblíbená herečka Jitka Čvančarová (46), jejíž příchod na červený koberec byl mnohdy očekávanější než příjezd hollywoodských hvězd. Letos sice na zahájení chyběla, na její modely se ale dodnes vzpomíná.

Nezapomenutelnou róbu vynesla v roce 2021. Konkrétně prostorově velmi výrazné modré šaty od módního návrháře Borise Hanečky. „Připadám si v nich jako v nebi, samo nebe mi návrháře seslalo,“ pochvalovala si tehdy Jitka Čvančarová pro Super.cz.

Šarmantní herečka zazářila na karlovarském festivalu také v předchozích letech, kdy oblékla fialovou róbu s hlubokým výstřihem od Natali Ruden. Další výrazný model zvolila v roce 2016, kdy oblékla rafinované černo-zlaté šaty se španělskou krajskou. Kožíšek se pak během letních dnů rozhodla obléct v roce 2015.

V galerii se podívejte na další modely, které krásná Jitka Čvančarová na filmový festival v Karlových Varech zvolila.

Další články

Načítám