Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Jennifer Lopez (55) poprvé promluvila o rozchodu a rozvodu s hercem Benem Affleckem (52). O konci jejich vztahu a dvouletého manželství se spekulovalo několik měsíců, než koncem září zpěvačka podala žádost o rozvod. V té je jako datum rozluky uveden 26. duben. Jak se nyní svěřila, bylo to pro ni velmi těžké období a stále je.

V rozhovoru pro magazín Interview uvedla, že jí letos život vybouchl do obličeje. „Musíte být zdraví, musíte být sami kompletní, když chcete něco kompletnějšího. Musíte být dobří sami o sobě. Myslela jsem, že jsem se to naučila, ale ne. A pak, letos v létě, jsem si řekla: ‚Musím pryč a být sama. Chci sama sobě dokázat, že to zvládnu,‘“ cituje její slova britský Daily Mail. Na dotaz, zda to bylo těžké, řekla: „Ano, bylo to zatraceně těžké.“

„Je to osamělý, neznámý, děsivý pocit. Smutný, zoufalý. Ale když se hrabete v těchto pocitech a řeknete si ‚tyhle věci mě nezabijí‘, je to jako si říct, že jste schopni radosti a štěstí úplně sami. Být ve vztahu mě nedefinuje. Nemohu štěstí hledat u jiných lidí. Musím štěstí nalézt sama u sebe. Říkala jsem, že jsem šťastná osoba, ale stále jsem hledala něco, co by zaplnil někdo jiný. A teď je to prostě: ‚Ne, jsem v pohodě,‘“ popsala své pocity.

Aniž by jmenovala Afflecka, mluvila o lekcích, které jí život přichystal. „Byla doba, kdy jsem si myslela, že jsem to zvládla, a život na to: ‚Pošleme ti další věc a uvidíme, jestli tomu propadneš. Uvidíme, jestli ses poučila.‘ Nepoučila,“ narážela zřejmě na to, že s Affleckem chodila už před dvaceti lety (mezi roky 2002 a 2004).

Tehdy i nyní patřili Lopez a Affleck k nejsledovanějším párům v Hollywoodu. Média je už v roce 2022 překřtila na „Bennifer“. O jejich obnoveném vztahu se začalo spekulovat v květnu 2021, krátce po rozchodu zpěvačky s Alexem Rodriguezem. Fotografové Jen a Bena začali čím dál častěji vídat spolu. O měsíc později už se na veřejnosti objevovali jako pár. V dubnu 2022 se k radosti fanoušků zasnoubili, o pouhé dva roky později se však začalo spekulovat o krizi, která se bohužel potvrdila.

4
fotky

Další články

Načítám