Hlavní obsah
Článek

Emma Smetana (36) přijala další pracovní výzvu. Stala se moderátorkou Českého domu na olympiádě v Paříži. Zpěvačka a herečka už se představila fanouškům hned v několika jazycích, po otci má ostatně i francouzské občanství, a tak zná Paříž jako své boty.

A právě plynulá francouzština se jí na olympiádě bude nejvíc hodit. Emma si ale posteskla nad hejty, které se snesly nejen na její osobu, ale celkově i na naše olympioniky. A to kvůli účasti ruských sportovců, jejichž země napadla Ukrajinu, pod neutrální vlajkou.

„Ahoj všichni, vnímám hejty, co z různých stran lítají kvůli olympiádě a české účasti na ní. Je na místě, abych se k tomu jako moderátorka Českého domu veřejně postavila. Samozřejmě (!!!) absolutně odsuzuju ruskou agresi vůči Ukrajině! Vy, co mě sledujete delší dobu, víte, že se k tomu vyjadřuju od začátku a pravidelně, se stále stejnou intenzitou a bez jakékoli relativizace ruského zla. Podporovat české olympioniky neznamená podporovat Rusko,“ zdůraznila na sociální síti Smetana s tím, že moderování v Českém domě je jen a jen o podpoře našich sportovců.

„A mimochodem, Ukrajina se také účastní olympijských her v Paříži. To je pro mě klíčové,“ má jasno. „Francie i Česko jsou země, které jasně stojí za demokratickými principy. Jsem pyšná na to, že se olympijské hry konají v Paříži (kde se mimochodem formovala před víc jak sto lety československá myšlenka) a můžu být u toho s českými fanoušky i sportovci,“ těší ji.

Ještě předtím, než Emma podpořila české sportovce, schytala i ona osobně celou řadu hejtů. „A bude oblečená nebo jako z bordelu ve Varech?“ tázal se jeden ze sledujících. Další zase vtipkovali na téma hořící katedrály v Rouenu a vzpomínali, jak si Emma před lety dělala slavné smutné selfie s hořící katedrálou Notre-Dame v pozadí.

„Nejlepší ,reklama‘ na český olympijský tým. Kam Smetana přijde, tam to shoří,“ zaznělo například. Nebo: „Je skandální, aby reprezentovala olympijskou myšlenku.“ „Ta musí být v každé pr.. Pořád se někam vnucuje,“ zaznělo také.

A když hned v několika jazycích oznamovala, že bude moderátorkou Českého domu, všimla si pro změnu jedna ze sledujících její chybičky v italštině. To se ale Emma dočkala velkého zastání. „Boží! Líbí se mi to moc! Emma má skvělý přízvuk ve všech jazycích! A je mi u zádele, jestli udělala v italštině nějakou chybu. To je směšný,“ zastala se jí jedna z dam. „Italštinu né, prosím,“ prosila naopak Emmu další komentující.

Řada komentujících ale Emmu chválila a byla s výběrem moderátorky nadmíru spokojená. „Velice talentovaná a inteligentní žena, a navíc krásná,“ zaznělo v diskusích, což Emmu jistě potěšilo. Inu, jak se říká, sto lidí, sto chutí…

Další články

Načítám