Hlavní obsah
Článek

Nebinární umělec Emma Corrin přitáhl pozornost na světové premiéře filmu Deadpool & Wolverine v New Yorku, kam oblékl pouze trikot zdobený kožešinou a boty na jehlách. Sukně nebo jakýkoliv jiný spodek chyběl.

Emma Corin, kterou jako nebinární oslovujeme oni, vzbudili největší rozruch v době, kdy se objevili jako princezna Diana v seriálu The Crown. A pak také ve chvíli, kdy vyšlo najevo, že se stali druhem herce Ramiho Maleka, který okouzlil svět jako Freddie Mercury v Bohemian Rhapsody. Jakmile se jejich vztah stal veřejným, byli spolu partneři často viděni na procházkách, kde cukrovali jako hrdličky.

Sami Emma Corin se až do roku 2021 prezentovali jako žena, než si změnili oslovení na oni a stali se nebinárními. A později prozradili, že od té doby bojovali s velkou vlnou nenávisti a nepochopení. „Nikdy nepochopím proč. Komu ubližuješ tím, že jsi sám sebou? Proč jsem kontroverzní? Myslím, že to je strach. Absolutní strach,“ řekli Emma nedávno časopisu Harper’s BAZAAR.

Teď Emma Corin dorazili na premiéru snímku Deadpool & Wolverine, ve kterém hrají jednu z hlavních rolí a díky svému ouftitu i silnému líčení k sobě přilákali velkou pozornost. Emma na sobě totiž měli jen trikot a boty na podpatku. Lidem se takový model ale příliš nezdál.

„Je to pro ně naprosto trapné,“ „Jsem tak unavený lidmi bez talentu, které nám strkají až do krku, protože odpovídají současnému trendu,“ „Skvělé nohy, ale hrozný outfit. Emma je skvělá herečka, jen je potřeba odstranit tu část ‚nejsem jako všichni ostatní‘,“ komentují model lidé pod článkem v magazínu Daily Mail.

Jiní se omezili pouze na výrazy jako strašné, trapné, směšné nebo proč, další čtenář měl pocit, že si Emma asi zapomněli obléknout kalhoty. Každopádně ale zdatně dokázali přitáhnout pozornost k filmové premiéře a to se určitě počítá.

Další články

Načítám