Hlavní obsah
Článek

Agáta Hanychová (39) prožila v pondělí den jako na houpačce. Nejprve čekal velký den její dceru Miu (6), která v doprovodu celé rodiny nastoupila do první třídy na základní školu. „A je to tady,“ komentovala velký den své dcery pyšná maminka.

Postupně ale slzy dojetí vystřídaly slzy smutku. Mia totiž v rámci střídavé péče zůstala u tatínka Jakuba Prachaře (41), což na Agátu dolehlo. „Pro všechny, co mě podporují, ani já nejsem nejsilnější. To, že nemám Miu dnes u sebe a zítra nemůže jít s bráchou do školy… je fakt úplně šílené,“ slzela na sociální síti Agáta, která zároveň své „holčičky“ vyzvala, aby jí „na to nic nepsaly“, a přidala hashtag ženy sobě.

Influencerka navíc musela čelit nepříjemným hejtům některých svých sledujících na instagramu, kteří jí vyčítali, že zveřejnila školu, kam její dcera chodí. „Osobně bych na sociální sítě nedávala, na kterou školu moje děti chodí, a to mě nikdo nezná,“ napsala Agátě jedna z dam.

Další jí oponovali, že „už to stejně každý ví“. Agáta pro jistotu vlákno s komentáři smazala, přeci jen si nechtěla kazit první školní den své dcery. Zvláště když byla naměkko i z toho, že ji zrovna nemohla mít u sebe.

Další články

Načítám