Hlavní obsah
Článek

Známe ji většinou v šatech, hlavně těch společenských díky pořadu StarDance, který už se mílovými kroky opět blíží. V civilu má sice Tereza Kostková (48) šaty také ráda, ale škálu outfitů má mnohem širší.

A že jí seknou, se potvrdilo i během focení volnočasové a casual kolekce pro podzim a zimu, pro které si herečku už potřetí vybrala brněnská návrhářka Gábina Páralová. „Už jsem myslela, že fashion focení jsem měla kdysi dávno poslední. Příjemně mě překvapilo, že se mi Gábina zase ozvala, protože její módu mám moc ráda,“ řekla Super.cz Tereza.

To, že mě znáte hlavně v šatech, je díky tomu, kde se potkáváme. Samozřejmě v nich ráno nevstávám, nepleju zahrádku ani nejezdím na kole,“ smála se. „Mám ráda sukně a topy, ale právě i kalhotové kostýmy a kalhoty všeho druhu,“ vypočítala Kostková, která právě kalhotovou módu fotila.

My si s ní povídali, když na sobě měla bílý kostýmek, pod sáčkem měla pouze podprsenku a vypadala v něm neskutečně sexy. V obepnutých kalhotách vynikly i její štíhlé nohy, protože přes léto herečka rozhodně nepřibrala. Spíš naopak. „A v bílém kostýmku se kdysi vdávala i moje maminka. V 70. letech to bylo poměrně neobvyklé. Ona byla vždycky šik,“ vzdala hold své matce Carmen Mayerové herečka.

Další články

Načítám