Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co se blýskl v roli českého prezidenta, Viktoru Dvořákovi Václava Havla nikdo neodpáře. Možná i proto se rozhodl kývnout na zajímavé seriálové nabídky. Kde se na něj diváci mohou těšit?

„Z produkce mi volali s nabídkou na jednu časově omezenou roli. Ani si nepamatuji, zda jsem hned v té chvíli dostal informaci, že to bude takový agresivní člověk,“ zavzpomínal herec, který se až na place dozvěděl, jak moc velký zmetek jeho postava v seriálu ZOO je.

„Když jsem přijel na první natáčecí den, potkal jsem Janu Bernáškovou a ona mi říkala, že už asi 100 dílů hraje, že je Miloš strašně zlej, a těší se, jak to budeme hrát. Tak jsme se pak snažili to nějak zahrát a vymáčknout ze sebe toho agresivního manžela,“ popsal Dvořák, který v oblíbeném seriálu pořádně potrápí Janu Bernáškovou.

„Jana byla v pohodě, protože ona je profík. Možná to byla naše první spolupráce, ale známe se od vidění docela dlouho. Jana vám udělá týranou manželku a pak jede v pohodě domů, ani neprotestuje,“ prozradil.

„Je příjemné hrát takového padoucha, ve výsledku je člověk určitě rád. Jenom jsem si říkal, že poznám, teprve až to uvidím, jak moc se mi to povedlo, ale mluvil jsem s kamarádkou, která má předplacené ty premiérové díly, a říkala, že to vyšlo,“ doplnil herec, který se objeví i v seriálu Dvojka na zabití.

„Myslím si, že to je divný týpek. Trochu nenápadný, trochu umolousaný pán, co chodí uklízet do svého bytu po nájemnících. Je vlastně příjemné hrát takové různorodé figurky, pokaždé to není jenom nějaký slušňák,“ pochvaloval si roli po boku Jakuba Prachaře Dvořák.

Další články

Načítám