Hlavní obsah
Článek

Jak to, že tady stojí autobus?! Rozčilovalo se v jedenáct večer na Staroměstském náměstí pár místních. Pochopili, když dorazily kamery a také Sagvan Tofi (60)Michal David (64). Ti pod orlojem natáčeli klip ve stylu 80. let za doprovodu písně Decibely lásky.

Zatímco oba pánové byli v civilu, parta tanečníků osmdesátkové modely také oblékla. A zapojil se rovněž slovenský miliardář Igor Rattaj, který celou akci spunktoval. „Osmdesátky jsou nejvíc a já na písničkách Michala Davida vyrost¨l,“ řekl Super.cz Rattaj, který v pozdní večer zářil v bílé teplákovce. „Moje archivní to není, dostal jsem ji z kostymérny,“ upřesnil.

Párty autobusem s patřičnou výzdobou, kde nechyběl bar a šmajchlkabinet a který mířil do slovenské Jasné, nás provedl Sagvan, jenž řádil jako černá ruka. „Slyšel jsem, že tam jsou super mejdany, tak nemůžu chybět. Divím se, že mě nepozvali už dřív,“ těšil se na ski opening do Nízkých Tater.

Tam bude hlavní hvězdou právě dalších z aktérů klipu, který událost předznamená, hitmaker Michal David. Brázdit svahy se ale nechystá. „Já nelyžuju, jenom lí…,“ zažertoval tak drsně, že jeho slova raději nebudeme opakovat.

Související témata:
Igor Rattaj

Další články

Načítám