Hlavní obsah
Článek

Poprvé mohli fanoušci Zaru Larsson zaznamenat už v jejích deseti letech, kdy se zúčastnila švédské verze Talentu. Dnes je jí šestadvacet a patří k nejznámějším skandinávským zpěvačkám. Letos patří k hvězdám hudebního festivalu Colours of Ostrava.

Zara se proslavila hity jako Lush Life Ain’t My Fault, WOW nebo Invisible, ale také sexy kostýmy, v nichž vystupuje. Má ráda sukýnky tak krátké, že to jsou někdy spíš pásky přes intimní partie, a na své nejnovější CD Venus, které vyšlo letos v únoru, se nechala nafotit rovnou nahá. Bez cenzury intimních míst by se to ale neobešlo, poprsí zakryla vlasy, klín pak mušlí.

Sexy outfit, kombinaci minisukně a topu, ve kterém vyniklo ploché bříško, zvolila i loni do londýnské Royal Albert Hall, kde se setkala se švédskou korunní princeznou Victorií a jejím manželem princem Danielem či s britským princem Williamem a princeznou Kate. Na ostravskou stage pak zvolila stříbrné kraťasy, top odhalující břicho a vysoké kozačky.

Zara se narodila do rodiny zdravotnice a vojáka, do „velmi nekreativního prostředí“, jak to sama nazvala. Přitom i její sestra je zpěvačka. Odkud tyto geny pocházejí, ale neví. „Nevím, jak se to stalo, ale skutečně cítím, že jsem se narodila pro tohle (hudbu). Žiju svůj sen,“ řekla Larsson v pořadu Lorraine.

Související témata:
Zara Larsson

Další články

Načítám