Hlavní obsah
Článek

Po posledním smazaném vyjádření si jistě mnozí lidé mysleli, že se Tomáš Vartecký na nějaký čas odmlčí a nebude po rozchodu s Annou K. (59) zveřejňovat další fotografie se svou novou přítelkyní. Opak je ale pravdou a zdá se, že muzikant touží vykřičet do světa, že se má skutečně báječně.

Pro jednoho neskutečná bolest a smutek, pro druhého začátek nového, zřejmě lepšího života. Tak se dá v současné době vnímat situace Anny K. a jejího dnes už expřítele Tomáše Varteckého, se kterým byla 27 let. Ještě než se veřejnost vůbec dozvěděla o tom, že došlo k rozchodu, Tomáš si na svůj profil na sociální síti přidával fotky s novou přítelkyní.

A také napsal, že už s ní chodí delší dobu, a později i to, že se s Annou K. rozešel v únoru. Což moc neodpovídalo tomu, že zpěvačka v březnu mluvila o svatbě a na konci dubna se s Varteckým líbala na pódiu. V té době už měl mít podle vlastních slov novou přítelkyni, kterou měl potkat v dubnu.

Své podivné vyjádření ovšem později smazal a dalo by se předpokládat, že možná přece jen nechá Annu K. „vydechnout“ a nebude ji vystavovat dalším zamilovaným fotkám a vyjádřením o tom, jak ho nová přítelkyně podporuje. Jenže tak to není. Ba právě naopak. Muzikant přidal další sérii fotek a mimo jiné i polibek se svou novou láskou. „Mácháč the best a český hambáč k tomu, děkujeme za pozvání,“ napsal k sérii snímků.

A aby toho nebylo málo, objevila se i slova, která musejí jakoukoliv ženu po nešťastném rozchodu pořádně bodnout u srdce. „Hele, ať je to, jak je to, to je prostě život. A Martina je sympatická! Vždyť jsme tady na tom světě jen na krátkém výletě, tak proč si ho neužít. Mnoho štěstí, Tomáši a Martino,“ napsala muzikantovi jedna ze sledujících a ten jí odpověděl stručnou, ale jasnou větou. „Deniso, děkujeme moc, a ano, Martina je ta pravá.“

Do vztahu dvou lidí nikdo nikdy nevidí a jen lidé, kteří spolu žili, vědí nejlépe, co se mezi nimi stalo. Dávat ovšem po kratší době od rozchodu svou velkou lásku k někomu jinému veřejně najevo asi nikomu moc nepřidá. Dobrou zprávou je ovšem alespoň to, že se Anna K. po krátké pauze vrací na pódia, o čemž informovala své fanoušky.

Další články

Načítám