Hlavní obsah
Článek

Prázdniny jaksepatří si letos užívá herečka Salma Hayek (58). Společně s rodinou se vydala do Španělska, kde na luxusní jachtě plují kolem pobřeží tamních ostrovů a užívají si letních teplot ve velkém stylu. Jediné, co jim zřejmě trochu kazí rodinnou idylku, jsou fotografové, kteří cílí především na hollywoodskou hvězdu, kterou chtějí zvěčnit v plavkách. A zatímco dospělí na palubě si přeci jen zachovávají určité dekorum, hereččina dcera dala svůj postoj vůči slídilům jasně najevo.

Valentina, která za měsíc oslaví sedmnáctiny, je na popularitu své maminky zvyklá a mnohdy ji doprovází také na společenské akce, ale na dovolené by jistě i ona ocenila klid. Když si tak všimla fotografů, kteří neváhali připlout k jejich jachtě s cílem pořídit snímky její rodiny, neváhala a ukázala na ně zdvižené prostředníčky, tedy gesto známé jako „fakáč“, kterým je poslala do patřičných míst.

Oscarová představitelka malířky Fridy Kahló či kráska z Desperada si vychutnává společné chvíle nejen s manželem Francoisem-Henrim Pinaultem a Valentinou, ale na společnou dovolenou manželé pozvali i rodinného přítele Michaela Brauna, libanonského investora Fahda Haririho nebo Pinaultovu dceru Mathildu z jeho předchozího manželství s Dorothée Lepère.

Společně se pak po celém dni dovádění v moři a pobytu na jachtě přesunou člunem na pevninu, kde obvykle povečeří v některém z luxusních podniků na Ibize. Výlet ovšem podnikli i na celebritami neméně oblíbenou Formenteru. Salma už pochopitelně potěšila snímkem v bikinách i své příznivce na Instagramu, kde vypadá božsky jako vždy.

Další články

Načítám