Hlavní obsah
Článek

Berenika Suchánková sebrala odvahu a na sociální síti poprosila o pomoc. Přiznala, že už velice dlouho neměla žádnou hereckou příležitost.

„Jsem herečka a zpěvačka. V posledním roce jsem začala psát své písně a opravdu mě to naplňuje. Každopádně mi chybí herectví. Jsem v několika agenturách, ze kterých mi za uplynulý rok nepřišla ani jedna nabídka, natož casting,“ rozpovídala se na Facebooku.

„Pravidelně obepisuji divadla a připomínám se. Nechci, aby to teď působilo, že si říkám o práci, pouze zkouším sílu sociálních sítí. Sama vím od tatínka, že když obsazuje do svých seriálů, často si na nějakého herce nevzpomene a pak třeba i lituje,“ přemítala ve svém příspěvku.

„Opravdu netrpím nedoceněním, jen si v duchu říkám, že jsem ještě nedostala příležitost se ukázat třeba i v dramatičtější poloze. Budu vděčná, když si, moji kolegové, na mě třeba jednou vzpomenete a pozvete mě na konkurz či casting,“ doplnila Berenika, která si od svých fanoušků a kolegů vyslechla vesměs samé pozitivní zprávy a reakce.

„Není mi příjemný psát tyhle řádky, přijde mi to trochu trapné, ale říkala jsem si, že nemám co ztratit, a třeba se někomu připomenu nebo díky tomu najdu svého agenta 007. Do té doby budu dál psát své písně, hlídat děti, asistovat při focení architektury a mnoho dalších prací, které mám ráda,“ dodala Suchánková, která by se moc ráda věnovala tomu, co má ráda. A to je právě hraní a muzika.

„Pod tohle bych se snad i podepsala,“ vzkázala jí influencerka Mariana Prachařová (30). „Jak ti rozumím! A držím palce, vlastně nám všem,“ doplnila zpěvačka Veronika Krézlová. „Týjo, Bereniko, smekám před váma. Každej, kdo se v tomhle světě protloukáme, si pamatujeme dobu, kdy jsme měli pocit, že jsme neviditelný,“ napsal jí herec Daniel Krejčík, který se těší, až vyrazí na Sopranistky do Hudebního divadla Karlín. „V Sopranistkách jsi skvělá, přeju ti spoustu krásných rolí,“ nechala se slyšet Nela Boudová.

„Obdivuju tě, Beru. Za všechno!“ napsal jí pyšný tatínek Michal Suchánek (59).

Další články

Načítám