Hlavní obsah
Článek

Nicolas Cage (60) má tři děti, na prvních stránkách bulvárních magazínů se ale v poslední době objevuje jeho syn Weston (33), který má podle své matky problémy s duševním zdravím. A v životě se mu zrovna dobře nevede.

Poslední zpráva o Westonovi, který ve své podobě otce nezapře, je o jeho právě dokončovaném třetím rozvodu. Podle TMZ soudce ve čtvrtek podepsal dokumenty o majetkovém vyrovnání. Weston má se svou třetí ženou Hilou Cage Coppolou barvitou minulost. Oženil se s ní v roce 2018 a od té doby na světě přivítali dvě dcery, Cyress a Venice. Herec má ještě dva syny Luciana a Sorina s druhou manželkou.

V roce 2021 se rozvedli a o dva roky později Weston a jeho matka Christina Fulton zažalovali Hilu za pomluvu, která prý způsobila, že soud vydal příkaz, dle kterého Weston ani jeho blízcí nesměli vídat děti. „Je zničující, že tyto děti nemůže vidět. Nicolas a já jsme naše dvě krásné malé vnučky vůbec nemohli poznat od jejich narození. Jsme v tiché, hrozné noční můře. Je to šílené, bolestivé, zraňující, zničující,“ napsala Fulton v prohlášení.

Podle posledních dokumentů budou děti zatím stále ve výhradní péči exmanželky a Weston je nemá právo vídat. Očekává se ovšem vydání dalšího soudního příkazu.

Soudní stání se odehrálo jen týden poté, co byl Weston zatčen za napadení smrtící zbraní, v dubnu pak došlo k incidentu, kdy hercův syn nejen slovně napadl svou matku. Té prý zavolali přátelé Westona s tím, že na tom duševně není dobře. „Po mém příjezdu jsem potkala svého syna, který by ve stavu duševního zhroucení, byl to strašný zážitek,“ uvedla později Christina Fulton, která ale za svým synem stále stojí a chce mu pomáhat. Sám Nicolas Cage se ke svému potomkovi na veřejnosti nevyjadřuje.

Další články

Načítám