Hlavní obsah
Článek

K užívání léku na hubnutí Ozempic se nejen v Hollywoodu přiznala už celá řada celebrit. Ovšem o vedlejších účincích, které mohou být jeho součástí, jich mluví o poznání méně. Výjimkou byla před časem Sharon Osbourne (71), která přiznala, že si píchala injekce tohoto léku a velmi špatně jí bylo několik měsíců. S ještě horšími vedlejšími příznaky se ovšem potýká zpěvačka Macy Gray, která musela být dokonce hospitalizována.

Macy přiznala užívání léku, který je určen pro diabetiky, ale masově se začal šířit i mezi běžnou populací, v pořadu The Surreal Life: Villa of Secrets na stanici MTV již minulý týden, kdy s Kim Zolciak a Johnnym Weirem mluvila o nepříjemnostech, s nimiž se potýká.

„Bolí mě břicho. Právě jsem měla pořádnou zácpu. Vzala jsem si ozempic. Nemůžu jít na záchod a celou noc jsem byla vzhůru,“ přiznala Macy, načež jí zkušená hvězda pořadu Real Housewifes of Atlanta Kim odvětila: „Ozempic tohle dělá.“ Gray jí na to odpověděla: „Včera v noci to bolelo, musíš být opatrná,“ varovala kolegyni s tím, že ona se snažila rychle zhubnout kvůli blížícímu se turné.

V nejnovější epizodě pořadu ovšem šestapadesátiletou interpretku hitu I Try přepadly kromě bolestivé zácpy i další nepříjemnosti. Macy se silně zadýchávala a nakonec kvůli bolestem břicha nemohla ani chodit, načež se ji produkce rozhodla dopravit do nemocnice. Na pohotovost byla nakonec převezena na invalidním vozíku.

Lék na hubnutí se přitom vyznačuje řadou možných vedlejších účinků, silné nevolnosti mohou pacienti pociťovat především v začátcích užívání, ale mohou přetrvávat i delší dobu. Zvracení a průjmy bývají velmi časté, ale mimo jiné se mohou objevit i opačné účinky, tedy silná zácpa a s ní spojené bolesti.

Související témata:
Macy Gray

Další články

Načítám