Hlavní obsah
Článek

Australská herečka, spisovatelka a komička Rebel Wilson (44) si již brzy vezme svou přítelkyni Ramonu Agrumu. Podle informací britského Daily Mailu by na svatbu mělo dojít již tento měsíc, a to během skromného obřadu na Sardinii. Původní termín jejich velkého dne byl přitom naplánován na příští rok a mělo se jednat o svatbu na pláži, ale Rebel se údajně rozhodla, že si se snoubenkou řeknou své „ano“ mnohem dřív.

„Rebel už nechce čekat. Je šťastná, že se vdá už tento měsíc, protože je do Ramony velmi zamilovaná a chce se vdávat,“ prozradil zdroj z okolí páru. „Bude to malý obřad s blízkými přáteli a rodinou a bude také velmi elegantní,“ dodal zdroj.

Wilson, která před časem proslula rovněž úspěšným shozením více než třiceti kilogramů, veřejně oznámila lásku k Ramoně na sociálních sítích před dvěma lety v červnu, kdy k jejich společné fotografii připsala: „Myslela jsem, že hledám prince od Disneyho…, ale možná to, co jsem celou dobu opravdu potřebovala, byla princezna od Disneyho.“

Sympatická blondýnka, která se před dvěma lety prostřednictvím náhradního mateřství stala maminkou dcerky Royce Lillian, se před časem rovněž rozpovídala o tom, že než se zamilovala do ženy, absolvovala rande s padesátkou mužů.

„Začala jsem s láskou dost pozdě, takže jsem se během randění hodně styděla. To byl i důvod, proč jsem se v roce 2019 rozhodla, že musím vyzkoušet randit víc. Udělala jsem si svůj vlastní malý experiment, kdy jsem šla na schůzku s asi padesátkou chlápků. Ne ve stejnou dobu, ale vlastně s každým, kdo mě pozval, jsem šla na rande. Začala jsem se při seznamování cítit stále víc v pohodě,“ popsala Wilson, která rovněž ve své knize uvedla, že o panenství přišla až ve svých 35 letech.

Související témata:
Ramona Agruma

Další články

Načítám