Hlavní obsah
Článek

Proslavila se jako zpěvačka a tanečnice, její nejslavnější píseň dosáhla miliardy zhlédnutí a zařadila se mezi 100 nejvlivnějších lidí světa. JoJo Siwa (21) si teď ale vysloužila velmi negativní názory na sérii fotek, na kterých pózuje v luxusním suspenzoru.

Joelle Joanie „JoJo“ Siwa se narodila v Nebrasce a jako dítě profesionální tanečnice už odmalička tíhla k tanci a zpěvu. Proslavila se ve dvou sériích o mladých tanečnicích a jejich matkách Dance moms a také byla obsazena do několika dalších televizních pořadů. Dokonce o ní vznikl film. Její píseň Boomerang má na serveru youtube.com více než miliardu zhlédnutí a časopisem Time byla zařazena mezi 100 nejvlivnějších lidí světa.

Na svém instagramu má 11 milionů sledujících a je vzorem pro mnoho dívek. Co se týče jejího soukromého života, před lety chodila s hvězdou TikToku Markem Bontempem, v roce 2021 ale prohlásila sama sebe za lesbu a za sebou už má i vztahy se ženami.

Teď se JoJo objevila v magazínu Lady Gunn a její snímky mnohým lidem vyrazily dech. Kromě jiných modelů na sobě měla i zlatý hrudní kryt s vyobrazením bradavek a břišních svalů a k němu zlaté kalhotky ve stylu pánského suspenzoru. Na jedné z fotografií se JoJo za suspenzor dokonce drží, zřejmě aby vyjádřila mužskou energii. Názory na její focení až na výjimky nejsou zrovna příliš lichotivé.

„Vzhlížejí k ní holčičky, je to nechutné,“ nebo „Jak tragický den na to mít oči,“ či „Je to pošpinění malých dětí po celé Americe, měli byste být na sebe pyšní,“ ozývá se v komentářích v magazínu Page Six směrem ke zpěvačce i časopisu, kde fotky vyšly. „A tohle teď bude náš svět,“ nebo „Doslova nikdo si nemyslí, že je to super,“ přidávají se další lidé.

JoJo ale o mnoho víc neuspěla ani na svém vlastním profilu na instagramu. „Od rozesmívání dětí až k tomu, aby křičely a utíkaly,“ přes „Nevím, kdo jí dělá manažera, ale ničí jí kariéru,“ až po „Tohle je mi nepříjemné,“ stěžují si teď už zřejmě bývalí fanoušci hvězdy. Sama JoJo je ale na snímky hrdá a z negativních komentářů si nejspíš nic nedělá. Vždyť i negativní reklama je pořád reklama. Jestli by ale její počínání mohlo mít vliv například i na její další kariéru, to zatím zůstává otázkou.

Další články

Načítám