Hlavní obsah
Článek

Gabriela Lašková (34) před třemi týdny porodila třetího syna. Nyní se sympatická moderátorka rozpovídala o věčném tématu mezi maminkami. Tím je samozřejmě kojení.

„Jsem vděčná, že nám to funguje i do třetice a že byl začátek tentokrát nejlehčí. Začátky mohou být náročné, bolavé! Poprvé jsem byla ze všeho vedle. Nečekala jsem, že se mi prsy tolik nalijou, nepadly mi připravené podprsenky, skučela jsem bolestí, neuměla si ulevit, podcenila jsem mazání bradavek. Ale vše si sedlo a kojila jsem dál. Uf,“ rozpovídala se na sociální síti Gabriela.

Svým příspěvkem chce tak inspirovat a poradit co a jak jiným maminkám. „Podruhé jsem byla chytřejší, ale už z porodnice jsem přijela se zánětem v prsu a s horečkami. Naštěstí jsem ho svépomocí zaléčila tvarohem, zelnými listy a paralenem a kojila jsem dál a dál. Uf. Potřetí jsem už jednoduše věděla a naštěstí nám to hezky sedá. Edoušek přibýval už v porodnici a vesele přibývá dál. Věřím, že teď už nám to půjde bez problémů a že si budeme kojení užívat, jak jen to půjde,“ doplnila oblíbená moderátorka a modelka.

Když se na jaře Gabriela podělila o krásnou zprávu, že očekává třetího chlapečka, některé ze sledujících ji zavalily zprávami, že je mrzí, že se nedočká holčičky. Moderátorka ale sledující uklidnila a přesvědčila všechny, že nemůže být šťastnější a za tři syny je velmi ráda. Její úsměv to potvrzuje.

Další články

Načítám