Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (48) se se svými kolegy v práci rozhodně nenudí. Tentokrát sdílel na svých sociálních sítích video, které pořídila Katka Říhová, když ukazoval, jak je ohebný. „Parta HIC na mě: Hele, Leoši, dokážeš se ohnout?“ uvedl na sociálních sítích k videu.

Konkrétně se moderátor pochlubil náročným hlubokým předklonem, při kterém dokonce přilepil své břicho na stehna, vyvěsil hlavu a dlaně lehce položil na zem. Není se čemu divit, že z něj byli Patrik i Katka paf.

„Ty vole, to jsi dobrej. Vypadáš strašně zajímavě, jak nějaký robot, ty vole. Zkusím to zabrat. Kámo, tak tohle jsi neviděl. Pojď se podívat,“ komentoval Patrik Hezucký (54).

U příspěvku se rázem objevilo několik dalších komentářů plných obdivu. Zdá se, že se moderátorovi pravidelné cvičení skutečně vyplácí.

„Český Tom Cruise jako z gumy. Skvělá práce – hodně dřiny,“ uvedl fanoušek. „Tak to klobouk dolů a miluji Patrika a jeho komenty,“ napsal sledující. „To se ti bude hodit, až si zlámeš nohu a budeš si muset nasadit ponožku,“ uvedl další s úsměvem.

Související témata:

Další články

Načítám