Hlavní obsah
Článek

Královna Camilla (77) nedávno oslavila 77. narozeniny. Ještě předtím s králem Karlem III. (75) plnila královské povinnosti. Čekala na ně totiž cesta na Normanské ostrovy, kde mimo jiné navštívili také ostrov Jersey.

Mezi dárky, které královský pár dostal, bylo i sedm jalovic. Ještě předtím se ale byli podívat na jiné krávy, které si pro ně připravily lechtivé překvapení. Jednu z nich totiž přepadla touha po dominanci a naskočila na druhou. Camilla se nestyděla projevit své emoce a opět dokázala, že rozhodně nepatří k žádným „ledovým královnám“.

Při pohledu na „skotačivý skot“ se totiž rozesmála na celé kolo. Její manžel Karel III. se mezitím zapovídal, a tak o vtipný okamžik přišel. Jak je vidět, královské povinnosti jsou často zábavnější, než se může na první pohled zdát.

V diskusích nechyběly komentáře, které popisovaly, že se kráva jen snažila ukázat dominanci na druhé krávě. Nešlo tudíž o nic sexuálního, ač to tak na první dobrou vypadalo. „Ano, ale jak často něco takového dělají na veřejné akci, a ještě před králem, bylo to velmi vtipné,“ utnul „přechytračelý“ komentář jiný diskutér.

Další články

Načítám