Hlavní obsah
Článek

Jak je důležité míti okurku! Když by Alena Schillerová neměla nakládané zeleninové poklady ve sklenici, na vládu by se jí nadávalo o poznání hůř. Pochutina, bez které se neobejde řada oblíbených jídel, je aktuálně až nekřesťansky drahá a bývalá ministryně financí má jasného viníka tohoto šlendriánu.

„Na téhle malé kyselé okurce teď panu Fialovi vysvětlím, proč prohrál volby. Právě jsem ji vytáhla z úplně obyčejné sklenice za 91 korun. Přesně tak, 91 korun za hromádku kyselých okurek, která naráz zmizí během rodinného oběda,“ hřímala na Facebooku bývalá ministryně financí.

„Už jen za tohle by měla padnout vláda. Nemyslím to jako vtip, mluví ze mě zkušenost ministryně financí,“ doplnila Schillerová, která oblékla šaty výrazné barvy, aby její sdělení mělo pořádné grády a patřičně vynikla nejen ona, ale i nakládačka.

„Aby úplně obyčejné věci stály dvakrát víc než před dvěma roky, musela vláda něco naprosto kardinálně pohnojit. To říká selský rozum a spousta voličů nám nedávno ukázala, že ten selský rozum má,“ pochvalovala si.

„Jediný, kdo stále nechápe, co se děje, je Petr Fiala. On nejenže nepochopil, proč prohrál, ale nechápe ani, ŽE prohrál,“ nechala se slyšet Schillerová.

„U nás měli dnes okurky nakladačky za krásných 65 korun, tak mě ta cena ani nepřekvapuje,“ posteskla si v následné diskusi Jiřinka.

„Paní Schillerová má asi nějaké speciální bio okurky pro miliardáře,“ zamyslel se Martin s tím, že jeho oblíbený internetový obchod prodává sklenici za 54 korun.

Související témata:
Nakládané okurky

Další články

Načítám