Hlavní obsah
Článek

V rámci obměny na obrazovce televize Nova představila i další tvář, kterou budeme vídat pravidelně každý pátek. Spolu s kolegou Dominikem Vršanským se novou tváří Snídaně s Novou stala zpěvačka Kateřina Pechová (37). Znát ji můžete mj. z muzikálových představení v divadle Lucie Bílé (58) nebo jako vokalistku Báry Polákové (40).

To, že má moderátorské ambice, jsme netušili. Ale opak je pravdou. Casting na Snídani s Novou zkoušela Katka už potřetí. A tentokrát to vyšlo. „Byli jsme pozvaní spolu s kolegou z rádia a jsem moc ráda, že se to povedlo. Je to můj splněný sen. Asi jsem potřebovala dozrát,“ míní zpěvačka a herečka, kterou na obrazovce poprvé uvidíme 20. září.

Ranní vstávání jí prý problém dělat nebude. „Mám trénink z rádia, kde máme s Dominikem show každý všední den od šesti do devíti. Takže to bude jen o půlhodinku dřív a i v tom rádiu ostatní dny zůstaneme,“ upřesnila.

Horší už je to s večerním hraním v divadle, ale i to Pechová zvládne. „Někdy je to oříšek, ale pořád jedu v tom, že když mě něco baví, tak je to ten nejdůležitější hnací motor. A představení nejsou každý den, většinou se hraje o víkendech,“ vysvětlila. Jediné, co už před časem vzdala, je koncertování. „Stačí mi muzikály, na sólový zpěv nepomýšlím a vokalistku u Barči už taky nedělám,“ uzavřela.

Další články

Načítám